Carolina Hurricanes on kaupannut maalivahti Eddie Läckin, puolustaja Ryan Murphyn ja seitsemännen kierroksen varauksen (2019) Calgary Flamesiin, vaihdossa puolustajalupaus Keegan Kanzigiin ja kuudennen kierroksen varausvuoroon (2019).

Carolina ottaa ruotsalaisvahti Läckin 2,75 miljoonan dollarin arvoisesta viimeisestä sopimusvuodesta puolet itselleen vaihtokaupassa.

Ruotsin maajoukkuetta tämän vuoden MM-kisoissa edustanut Läck pelasi NHL:n runkosarjassa 20 ottelua, joissa hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,2.

Flamesiin siirtyvä Murphy on Carolinan ensimmäisen kierroksen 12. varaus vuodelta 2011. 24-vuotias puolustaja summasi tällä kaudella 27 kamppailussa kaksi syöttöpistettä.

Murphy on kärsinyt useista loukkaantumisista uransa aikana, eikä hänen suuri potentiaalinsa koskaan realisoitunut NHL:ssä.

Suomalaishyökkääjien Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon edustamaan Hurricanesiin siirtyvä Kanzig on kaksimetrinen ja 112-kiloinen puolustajajärkäle, joka on Flamesin kolmannen kierroksen (67.) varaus vuodelta 2013.

22-vuotias puolustaja pelasi tällä kaudella AHL:ssä kuusi ottelua, joissa hän kirjasi kaksi syöttöpistettä. Suurimman osan kaudesta Kanzig vietti AHL:n farmisarjassa ECHL:ssä, missä hän pelasi 40 ottelua tehoin 1+4=5.