NHL:n pudotuspelien finaaleissa alkaa uusi luku, kun seuraavat kaksi ottelua pelataan Nashvillessä. 2-0 tappiotilanteessa seuraavaan otteluun lähtevä Predators-ryhmä luottaa siihen, että tilanne kääntyy kotihallissa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Suomalaisvahti Pekka Rinne kompuroi pahasti Pittsburghissa, mutta hänen kotiotteluiden tilastot puhuvat puolestaan, kun huippuvahti on päästänyt vain 13 maalia kahdeksassa kotiottelussa pudotuspeleissä.

Myös Predatorsin kapteeni Mike Fisher nousi puolustamaan pahasti kritisoitua Rinnettä median edessä.

– Se ei ole hänen syytään miltään osin. Tiedämme, että pystymme työskentelemään paremmin hänen edessään. Kaikki tuijottavat laukaisumääriä ja torjuntaprosentteja, mutta unohtavat työn laadun ja sen, miten me pelaamme, Fisher kuvailee CSN:n haastattelussa.

Myös Rinteen kanssa kuusi vuotta pelannut tähtipuolustaja Ryan Ellis luottaa suomalaiseen kuin muuriin.

– Mikään ei pysty korvaamaan Rinnettä, hän sanoo ytimekkäästi.