Timo Jutila penää Leijonilta yhtä Patrik Laineen ominaisuutta: ”Ei haeta sitä viimeistä lättysyöttöä”

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

SuomiKiekon MM-asiantuntija Timo Jutila vaatii Jutin Ylämummo -jaksossa Leijonien hyökkäykseen määrätietoisuutta.

– Yksi asia, mikä on Patrik Laineella ja samaten Jari Kurrilla, se halu tehdä maalia. Eli halu iskeä sinne ja mennä ja tehdä maali, eikä hakea sitä viimeistä lättysyöttöä, Juti penää.

Viimeistelyhalukkuutta Leijonat kaipaisi etenkin ylivoimilla.

– Korostan, että heti kun Suomi saisi erikoistilannepelaamisen, ylivoimapelaamisen, kuntoon ja sieltä tehoja, niistä jätkät kasvaa turnauksen aikana, Juti toteaa.

Katso tuore ”Jurin Ylämummo” -jakso ylhäältä tai tästä linkistä.

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!