Timo Jutila Kanadan legendaarisen maalivahdin nöyryyttämisestä – ”Varmasti muistaa Suomen”

Suomi kohtaa tiistai-iltana Kanadan tähtijoukkueen alkulohkon viimeisessä kamppailussa. Mutta mitä tapahtui maiden välisessä kohtaamisessa keväällä 1992, kun Kanadan maalilla pelasi joukkueen nykyinen GM ja todellinen kiekkolegenda Ron Hextall?

– Takaan ja alleviivaan, että Hextall varmasti muistaa millainen maa Suomi on, Suomikiekon MM-asiantuntija Timo Jutila linjaa.

Katso Jutin koko haastattelu Kanadasta ylhäältä!

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).