Raju linjaus tulilla – kaikki ulkomaalaispelaajat ulos KHL-seurasta!

© Kuva: www.hcdinamo.by

Dinamo Minskissä tullaan näillä näkymin tekemään erittäin raju linjaus jo tulevaksi kaudeksi, sillä kaikki ulkomaalaispelaajat saavat lähtökäskyn KHL-seurasta!

Kyseessä on Valko-Venäjän presidentin Aleksandr Lukashenkon täydellinen kyllästyminen maansa konttaamisen MM-kisoissa, joissa Valko-Venäjä jäi tänä vuonna B-lohkon toiseksi viimeiseksi.

Dinamo Minsk on kuin Valko-Venäjän maajoukkue pienoiskoossa, sillä suurin osa Valko-Venäjän maajoukkueesta on Dinamon pelaajia. Lukashenko on laatinut raportin Dinamo Minskin ja samalla maajoukkueen kehittämiseksi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Dinamo ei enää palkkaa ulkomaalaispelaajia eikä ulkomaalaisvalmentajia. Raportista kertoi lehdistölle maan sisäministeri ja Dinamon hallintoneuvostossa istuva Igor Shunevitsh.

Kyseessä olisi täydellinen suunnanmuutos valkovenäläisessä jääkiekossa, sillä Dinamossa on vuosikaudet kiekkoillut useita ulkomaanapuja. Myös Valko-Venäjän maajoukkue on haalinut useita pohjoisamerikkalaisia riveihinsä Dinamo Minskin kautta.


Järjetön diili: Teemu Pukki tekee ottelun 1. maalin – saat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Casino Winnerille alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto, että Pukki tekee ottelun 1. maalin tiistaina Armeniaa vastaan.
  3. Jos Pukki tekee ottelun 1. maalin, saat 50€ ilmaisvedon.