KHL-seura räväytti – hankki kertarysäyksellä kaksi Liiga-tähteä

© Kuva: Juha Tamminen

KHL-seura Kunlun Red Star on haalinut riveihinsä kaksi uutta suomalaispelaajaa.

Hyökkääjät Vili Sopanen ja Matias Myttynen siirtyvät kiinalaisseuran vahvuuteen. Kunlun vahvisti suomalaiskaksikon sopimukset Championatille.

Sopanen oli viime kaudella Liigan pistepörssin kuudes saldolla 20+26=46. Pelicansin nutussa kiekkoillut hyökkääjä pelasi loukkaantumisten vuoksi vain 41 ottelua. Sopasen pistekeskiarvo oli koko Liigan toiseksi paras edellään vain pörssivoittaja, Tapparan Henrik Haapala.

Myttynen puolestaan nousi esille pelatessaan todella vahvan kauden KalPan riveissä. Hyökkääjä naputti savolaisille 56 peliin tehot 14+25=39. 27-vuotias Myttynen pelasi kaudella 2015-2016 Ruotsin Allsvenskanissa ja tätä edeltävällä sesongilla KHL:n farmiliiga VHL:ssä, joten miehen ura on komeassa nosteessa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.