KalPa uutisoi tänään kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta, mutta huonojakin uutisia tuli jälleen.

Viime kaudella läpimurtonsa tehnyt ja pudotuspeleissä loistanut hyökkääjä Matias Myttynen siirtyy ensi kauden sopimuksesta huolimatta pelaamaan KHL-kiekkoa. Myttysen sopimuksessa KalPan kanssa oli optio, joka mahdollistaa lähdön.

Keskushyökkääjä teki runkosarjan 56 ottelussa tehot 14+25=39. Lisäksi KalPan johtaviin pelaajiin kuulunut Myttynen teki kahdeksan tehopistettä finaalitappioon päättyneissä pudotuspeleissä. Hänen tuleva seura ei ole vielä selvillä.

Myttysen lisäksi hyökkääjät Jaakko Rissanen ja Jesse Mankinen sekä puolustaja Jussi Timonen ovat käyttäneet sopimuksissaan olleet ulkomaille siirtymisen mahdollistavat optio

– Pelaajabudjetti ensi kaudelle oli budjetoitu viime kautta pienemmäksi. Saamme näistä sopimusten ulosostoista maltilliset korvaukset, siirrämme ne pelaajabudjettiin ja sen myötä pelaajabudjetti tulee nousemaan viime kauden tasolle. Rakennamme ensi kaudelle kilpailukykyistä joukkuetta, ja tulemme täydentämään joukkueen runkoa vielä useammalla profiilipelaajalla, sanoo KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman.

Lähde: KalPan tiedote