Jauhot suuhun – NHL-tähti muuttui flopista kevään ratkaisijaksi

© Kuva: Getty Images
Torstaina Nordiksella HIFK - Ässät! Lunasta talletusbonus!

Ottawa Senatorsin Bobby Ryan sai NHL:n runkosarjassa enemmän kritiikkiä kuin koskaan. Kovapalkkainen taitohyökkääjä viimeisteli 62 runkosarjan ottelussa heikot 25 tehopistettä. Heikko tulos alkoi kasvattamaan siirtohuhuja yhdysvaltalaisen ympärillä.

Kritiikkiä tuli erityisesti sen takia, ettei Ryan onnistunut auttamaan joukkuettaan tasaisesti, vaikka muu joukkue pelasi loistavan runkosarjan.

Pudotuspelit ovat muuttaneet kaiken. Senators on kevään mustana hevosena kolmen voiton päässä finaalipaikasta, Ryan on noussut joukkueensa vaarallisimmaksi hyökkääjäksi.

13 ottelussa hän on viimeistellyt tehot 5+6=11, minkä lisäksi Ryan erottuu jatkuvasti kentällä huimalla itseluottamuksella. Ryanin kauteen mahtuu siis uran heikoimmat runkosarjan tehopisteet, mutta myös kovimmat pisteet pudotuspeleissä ikinä.

– Hän on ollut meidän paras hyökkääjämme ja hän on vahva kiekon kanssa. Erittäin kilpaileva, taisteleva ja pelaa vahvasti molemmissa päissä kenttää, kuvailee joukkuekaveri Kyle Turris Lansing State Journalin haastattelussa.

Henri Havusela


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Torstaina Nordiksella HIFK - Ässät! Lunasta talletusbonus!