Tiistaina Tappara ja HIFK korkkasivat välierät käyntiin. Nyt on vuorossa KalPan ja JYPin välisen sarjan ensimmäinen ottelu.

KalPalla muutokset kokoonpanossa ovat vähissä. Kolmosketjun laidalta Alexander Ruuttu on tipahtanut pois ja hänen paikkansa ottaa Arttu Ilomäki.

Nelosketjun keskelle nousee nyt Eetu Luostarinen, joka oli 13. hyökkääjä KalPan viimeisessä puolivälieräottelussa Pelicansia vastaan. 13. hyökkääjä on nyt Janne Koponen.

Vierasjoukkue JYPillä paluun kokoonpanoon tekee Henri Kanninen, joka loukkaantui helmikuun puolessa välissä tilanteessa, missä Ässien sentteri Juha Kiilholma esitti melkoisen törkytempun. Kiilholma potkaisi luistimella Kannista takaa päin niin, että Kanninen menetti tasapainonsa ja rojahti ikävässä asennossa jäähän.

Kanninen ottaa nyt haltuunsa JYPin nelosketjun sentterin tontin.

JYPin kolmosketjussa Arttu Likola puolestaan ottaa Robert Rooban paikan Antti Suomelan ja Joonas Nättisen viereltä.

Samalla myös puolustaja Mikko Kuukka palaa JYPin kokoonpanoon kärsittyään HPK-puolivälieräsarjassa tulleen pelikieltonsa.

Puolustukseen Kuukan lisäksi mukaan liittyy seitsemänneksi pakiksi Juuso Vainio.

HPK-puolivälieräsarjan viimeisen kohtaamisen jäljiltä Rooban lisäksi kokoonpanon ulkopuolelle jäävät Juha Uotila, Joel Sund ja Tuomas Pihlman.

Ottelu alkaa Kuopiossa kello 18.30.