Video: Pekka Rinteeltä mieletön maalintekoyritys – ”Ihan oikeasti, nyt jotain rajaa!”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinne torjui upean 3-1-voiton Arizona Coyotesista viime yönä. Rinne venyi kiekon eteen ottelussa 25 kertaa ja hänet valittiin pelin kakkostähdeksi.

Rinteen nollapelin vei ruotsalaispuolustaja Oliver Ekman-Larsson vain noin neljä minuuttia ennen ottelun loppua.

Rinne päätti yrittää ottelun lopussa hyvinkin harvinaista temppua, kun kiekko saapui hänelle Arizonan hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia. 34-vuotias suomalaistorjuja otti Arizonan pelaajan lähettämän purkukiekon räpyläänsä, tiputti sen alas ja ampaisi kumilaatan mailallaan muutaman metrin korkuisena suoraan tyhjänä ammottavaa maalia päin.

Arizonan puolustaja Connor Murphy ei kuitenkaan halunnut antaa Rinteelle harvinaista maalia, vaan huitaisi korkealla liitävän kiekon mailallaan alas. Kiekko olisi muuten todennäköisesti suunnannut suoraan Coyotes-maaliin.

– Niin lähellä. Toivottavasti joku päivä sitten. Se oli hyvä laukaus. Luulin, että se oli menossa sisään, mutta sitten hän otti sen korkealla mailalla. Olin vain: ”ihan oikeasti, nyt jotain rajaa”, kommentoi Rinne Nashvillen paikallistoimittajan Thomas Willisin mukaan.

Voit Katsoa Rinteen huiman yrityksen klikkaamalla tästä. (NHL.com)