Valtava pettymys – NHL-sopimuksen solmineen suomalaislupauksen kausi ohi

© Kuva: Getty Images

Kärpille jättikerroin 20,00 Ilvestä vastaan!

Hyökkääjälupaus Jonne Tammelan kausi on mennyt pipariksi polvivaivan vuoksi.

Tammela siirtyi täksi kaudeksi rapakon taakse. Suomalainen on kuitenkin pelannut ainoastaan kaksi ottelua Peterborough Petesin riveissä kanadalaisessa junioriliiga OHL:ssä.

Polvivaiva piti Tammela sivussa syyskaudella pitkään. Tammela pelasi marraskuussa kaksi ottelua, mutta paikat eivät kestäneet pelaamista.

Tammikuussa hyökkääjä kävi leikkauksessa, mutta toipuminen ei ole edennyt toivotulla tavalla. Tammelan osalta kausi on jo paketissa.

– Jonne on kokenut takaiskun kuntoutuksessa. Hän ei ole valmis palaamaan tällä kaudella, Petesin GM Mike Oke sanoi Peterborough Examinerille.

19-vuotias Tammela pelasi viime kauden pääasiassa KalPan nutussa. Viime vuoden huhtikuussa hän solmi tulokassopimuksen Tampa Bay Lightningin kanssa.

Tammelan polvivaiva diagnosoitiin Lightningin harjoitusleirillä syksyllä. Tämän jälkeen laitahyökkääjä sai siirron Petesin riveihin.

– Hän on hyvä pelaaja ja olisi sarjan kärkihyökkääjiä. On harmillista, miten asiat ovat edenneet. Kaikki ovat pettyneitä ja niin myös Jonne. Tärkeintä on, että hän tulee täyteen kuntoon ja voi jatkaa kiekkouraansa, Oke painotti.

Kärpille jättikerroin 30,00 Ilvestä vastaan!