Valmentaja uskoo KHL:stä NHL:ään siirtyneen suomalaisen nousevan kokoonpanoon – ”Hän auttaa joukkuettamme”

© Kuva: www.hcdinamo.by

Toronto Maple Leafs hankki perjantaina lisävahvistusta joukkueeseensa KHL:stä, kun suomalaishyökkääjä Miro Aaltonen liittyi kanadalaisseuran vahvuuteen.

23-vuotias Aaltonen pelasi huikean kauden KHL:ssä tehden 59:ssä ottelussa tehopisteet 19+25=44. Aaltonen oli KHL:ssä eniten pisteitä tehnyt alle 24-vuotias pelaaja.

Toronton päävalmentaja Mike Babcock myöntää, että ei tiedä hirveästi uudesta hankinnastaan, mutta hän on kuullut pelkkää hyvää hänestä. Kokenut valmentaja uskoo Aaltosen raivaavan tien joukkueeseen ensi kaudella.

– Tiedämme sitten lisää, kun hän saapuu tänne ja pelaa meidän kanssaan. Hän pelaa nopeaa peliä ja laukoo kiekkoa. Hän on kilpailunhaluinen pelaaja. Me uskomme, että hän voi auttaa joukkuettamme, kertoo Leafs-luotsi Babcock Sportsnetille.

– Nyt hänen täytyy tehdä siirtyminen tänne. Hänellä on iso kesä edessä.

Aaltonen on Anaheim Ducksin kuudennen kierroksen varaus, mutta kalifornialaisseura ei koskaan tehnyt sopimusta hänen kanssaan, joten Toronto pääsi tekemään vapaasti sopimuksen juonikkaan suomalaishyökkääjän kanssa.

Toronton suomalaisveteraani Leo Komarov ei ole koskaan tavannut Aaltosta, mutta hän oli vakuuttunut hänen tehopisteistään KHL:ssä.

– Ne ovat hyvät. Me tulemme näkemään sitten, kertoo vähäsanainen Komarov.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!