© Kuva: Getty Images

Liigajoukkue menettämässä tähtivahtinsa – ”Kärkipelaajien vaihtuvuus tulee olemaan iso”

Liigaseura KooKoon kausi päättyi maanantaina runkosarjan viimeisellä kierroksella joukkueen jäädessä pudotuspelien ulkopuolelle. Ensi kaudeksi KooKoo on menettämässä kuluneen kauden tärkeimpiä pelaajiaan.

Keskushyökkääjää Josh Greenin lähtö oli jo aiemmin tiedossa, mutta nyt seuran urheilujohtaja Jarno Kultanen myöntää Kouvolan Sanomille, että myös joukkueen ykkösvahti Lelan Irving on jatkamassa muualle.

Myös kaikki kesken kauden muihin seuroihin kaupatut pelaajat jatkavat pelejänsä muualla, mikä oli tiedossa jo siirtoja tehdessä.

— Kaikilla oli jo sopimus muihin seuroihin. Lisäksi Josh Green ottaa ainakin aikalisän uran jatkumisen suhteen. Myös Leland Irvingin jatkaminen KooKoossa on aika epätodennäköistä, Kultanen kertoo.

— Kärkipelaajien osalta vaihtuvuus tulee olemaan aika iso. Onneksi pystymme säilyttämään myös hyvän rungon tämän kauden joukkueesta, Kultanen linjaa.

Kesken kuluneen kauden Kouvolaan siirtynyt Irving oli yksi joukkueensa tukipilareista. 28-vuotias maalivahti ehti torjua 35 ottelussa 11 voittoa hyvällä torjuntaprosentilla 92,3.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!