AHL:ssä pelaavan Jesse Puljujärveä nostoa takaisin NHL:ään ja Edmonton Oilersin kokoonpanoon on väläytelty useaan otteeseen pohjoisamerikkalaisissa medioissa. Suomalaistulokas on löytänyt oivan pelirytmin farmisarjassa ja iskenyt 28 ottelussa tehopisteet 9+14.

Oilersi piti lehdistötilaisuuden ennen ensi yön koti ottelua Los Angeles Kingsiä vastaan, ja päävalmentaja Todd McLellan kommentoi medialle Puljujärven tilannetta.

– Minun mielipiteeni on, että hän on kakkos- tai kolmoskentän pelaaja. Joten kun hän näyttää siltä, että hän pystyy pelaamaan sitä roolia illasta toiseen, hän saa mahdollisuuden. Tällä hetkellä pidämme siitä, miten hän pelaa farmissa, McLellan totesi.

Puljujärven roikottaminen pienillä minuuteilla NHL:n puolella herätti paljon keskustelua ja nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen.

– Ihmiset kyseenalaistivat päätösemme kauden alussa, kun pidimme hänet täällä. Nyt ihmiset kyseenalaistavat sen miksi hän ei ole täällä. Joten tässä asiassa on mahdoton voittaa, valmentaja hymähti.