New Jersey Devilsiä vastaan toisen peräkkäisen nollapelinsä maanantain vastaisena yönä torjunut Columbus Blue Jacketsin Sergei Bobrovski on äitynyt todella kovaan torjuntavireeseen.

Edellisessä neljässä pelaamassaan ottelussa venäläinen on päästänyt ainoastaan kolme maalia. Näissä peleissä hänen torjuntaprosenttinsa on kohonnut lukemaan 97,5.

– ”Bob” on pelannut koko vuoden hyvin, mutta nyt hän on laittanut luukut todellakin kiinni. Se antaa meille mahdollisuuden jatkaa kiipeämistä ylös, joukkueen valmentaja John Tortorella totesi Columbus Dispatchille.

Voitto Devilsistä nosti Bobrovskin voittosarakkeen tällä kaudella lukemaan 34, joka on korkein lukema maalivahdille yhdessä kaudessa koko Blue Jacketsin historiassa. Lue uutinen aiheesta täältä.

Joukkueen kakkosvahti Joonas Korpisalo on esiintynyt kahdeksassa ottelussa tällä kaudella, viimeksi viikonlopun ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan.

Tortorella on halunnut lepuuttaa Bobrovskia aiempaa enemmän tällä kaudella, joten Korpisalo todennäköisesti saa vastuuta jatkossakin huippuvireisestä venäläisestä huolimatta.

– Tämä on vähän uutta minulle. Mutta se on osa prosessia täällä, Bobrovski tyytyi toteamaan lepovuoroista, jotka eivät ole olleet täysin venäläisen mieleen.