Chicagon superlupaus nousi NHL-legendojen joukkoon – takoo käsittämättömiä maalimääriä juniorisarjassa

© Kuva: Getty Images
Nuori Pelicans haastaa JYPin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Chicago Blackhawksin huippuluvaava hyökkääjä Alex DeBrincat on tehnyt täysin uskomattomia tehopisteitä Kanadan juniorisarja OHL:ssä Erie Ottersin riveissä.

Chicagon viime vuoden toisen kierroksen varaus DeBrincant rikkoi viime yönä maagisen 60 maalin rajapyykin OHL:ssä. DeBrincatista tuli OHL:n historian 34:s pelaaja, joka on pystynyt iskemään yhdellä kaudella 60 maalia.

60 maaliin OHL:ssä on päässyt NHL:n aktiivipelaajista Chicagon hyökkääjä Patrick Kane ja New York Islandersin John Tavares. NHL-legendoista mm. Eric Lindros ja Doug Gilmour ovat rikkoneet maagisen 60 maalin rajapyykin.

OHL:n pistepörssiä johtava DeBrincat dominoi sarjaa tällä hetkellä aivan mielinmäärin. 19-vuotias superlupaus on tehnyt 57 otteluun tehopisteet 60+59=119. DeBrincatilla on menossa peräti 17 peräkkäisen ottelun maaliputki, kuten myös 20 peräkkäisen ottelun pisteputki.

Jotain ylivoimasta kertoo se, että OHL:n pistepörssin toisella sijalla on DeBrincatin ketjutoveri Taylor Raddysh, jolla on peräti 19 pistettä vähemmän tehopisteitä tehtynä. DeBrincat johtaa OHL:n maalipörssiä peräti 18:lla osumalla seuraavaan nähden.

Yhden kauden Ottersissa yhdessä Edmonton Oilersin supertähden Connor McDavidin kanssa pelannut DeBrincat on rikkonut kahdella edelliskaudella upean 50 maalin rajapyykin OHL:ssä.

DeBrincatilla on kuusi ottelua runkosarjaa jäljellä, eikä 70 maalin rajapyykki ole vielä mikään mahdottomuus tahdilla millä hän pelaa. 70 maaliin OHL:ssä on päässyt vain kahdeksan pelaajaa historian aikana.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Nuori Pelicans haastaa JYPin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!