Antti Raantaa pidetään New Yorkissa kovassa arvossa – ”Hyvä, että on hänenlaisia maalivahteja”

© Kuva: Getty Images

Antti Raanta kantaa New York Rangersin päätorjujan vastuuta, kun alaraajavamma pitää Henrik Lundqvistia sivussa. Joukkue hävisi viime yönä kotonaan rangaistuslaukauskilpailun jälkeen Florida Panthersille lukemin 3-4, kun Aleksander Barkov teki ratkaisevan maalin Raannan selän taakse.

Toisesta perättäisestä tappiosta huolimatta suomalaisvahti saa suurta arvostusta joukkuetovereiltaan. Raumalla syntynyt torjuja on onnistunut sijaisen roolissaan hyvin ja siitä kertoo torjuntaprosentti 92,1.

– Joka kerta, kun hän pelaa hän pelaa hyvin. Hän antaa meille mahdollisuuden voittaa. Hänestä tulee samanlainen olo, kuin Lundqvistin ollessa maalilla. Se on turvallista ja rauhoittavaa ja on hyvä, että on hänenlaisia maalivahteja, Mats Zuccarello kertoo theScoren haastattelussa.

Raanta tulee saamaan vielä peliaikaa, ennen ruotsalaiskollegan paluuta maalille. Tavalla millä mies on hoitanut omaa tehtäväänsä kakkosvahtina, on hän sillä ansainnut myös Alan Vigneaultin luottamuksen.

– Hän on huolettoman oloinen kaveri, tekee kovasti töitä ja paljon ylimääräistä, mitä varamaalivahdit tekevät. Hän on hallilla jopa välipäivinä venyttelemässä. Pidän hänen asenteestaan ja ajatusmaailmastaan. Hän tulee paikalle, yrittää aina pyrkiä paremmaksi ja sen hän on minusta tehnyt, Vigneault ylistää.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.