Toimittaja vaatii joukkueen valmentajan erottaneelle NHL-managerille potkuja: ”Väärä mies erotettiin”

© Kuva: Getty Images

St. Louis Bluesista tuli kauden kolmas NHL-joukkue, joka erotti päävalmentajansa, kun manageri Doug Armstrong potki menestyneen Ken Hitchcockin pihalle. Lue uutinen potkuista täältä.

Potkut eivät ole miellyttäneet kaikkia. St. Louis Post-Dispatchin urheilutoimittaja Jose de Jesus Ortiz on yksi heistä. Sen sijaan hän vaatii potkuja Armstrongille, joka erotti hyvän ystävänsä valmentajan paikalta.

– Blues erotti väärän miehen. Armstrong petti ystävänsä monella rintamalla edelisen kauden jälkeen, Ortiz toteaa kolumnissaan.

Joukkue eteni viime kaudella läntisen konferenssin finaaleihin, mutta ei Ortizin mielestä kesällä saanut parannettua joukkuettaan tarpeeksi. Joukkue taas menetti kapteeni David Backesin ja runkohyökkääjä Troy Brouwerin vapaille markkinoille ilman korvausta.

Ykkösmaalivahti Brian Elliott kaupattiin kesällä, eikä uusi ykkösveskari Jake Allen ole vakuuttanut millään tasolla.

Ortizin mukaan Armstrong on myös käyttänyt aivan liikaa energiaa houkutellessaan turhaan Vladimir Sobotkaa KHL:stä takaisin Bluesiin.

– Armstrong rikkoi hyvän joukkueen. Hitchcock maksoi siitä hinnan, Ortiz kirjoittaa.

– Armtstrong sanoo, että valokeila on nyt pelaajissa. Valokeila on kuitenkin myös tiukasti managerissa. Hänen työnsä on vaarassa, Ortiz toteaa.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️