Pelicans saa keskiviikon Ilves-otteluun mukaan mieluisan vahvistuksen.

Pelicansin kanadalaishyökkääjä Justin Hodgman loukkasi kätensä joulukuun lopulla. Toipilasaika päättyy keskiviikkona.

– Oloni on todella helpottunut, koska olen ollut jo pitkään sivussa tositoimista – tai ainakin tämä on tuntunut todella pitkältä ajalta. On ollut rankkaa katsoa pelejä sivusta, Hodgman kertoo seuransa verkkosivuilla.

Hodgman sanoo harjoitelleensa viime viikot todella kovaa.

– Minulla oli vuoden alussa mahdollisuus käydä myös kotona, mutta en lähtenyt, sillä se olisi ollut loppupeleissä vähän liian monimutkaista. Kävin pienen hengähdystauon jälkeen paljon jäällä ja tein muutenkin töitä Juhan (Nakari) ja Tommin (Pärmäkoski) kanssa. Täytyy sanoa, että tämä oli ehkä kovin treenijakso, mitä olen näin lyhyen ajan sisään vetänyt. Olen toivottavasti nyt valmiimpi kuin koskaan, Hodgman toteaa.

Ennen loukkaantumistaan kanukki ennätti pelata 19 otteluun pistein 8+9=17.