KHL-seura Amur jatkaa tutussa komennossa – mikä on Teemu Ramstedtin kohtalo?

© Kuva: Juha Tamminen

KHL-seura Amur on tehnyt tärkeän päätöksen jatkon kannalta.

Uutistoimisto TASSin mukaan Amur on jatkanut väliaikaisena päävalmentajana toimineen Andrei Martemjanovin sopimusta yhdellä vuodella.

Mikä on Amurissa pelanneen Teemu Ramstedtin kohtalo? Se selviää lähiaikoina, mutta Martemjanovin jatkodiili ei ainakaan paranna suomalaishyökkääjän asemia jatkoneuvotteluissa. Ramstedt oli nimittäin Martemjanovin aikana useasti hyllytettynä. Amurin runkosarjan seitsemässä viimeisessä pelissä HIFK:n ex-tähteä ei nähty ollenkaan. Ramstedt ei selvästikään kuulu Martemjanovin suosikkipelaajiin.

Ramstedtin viimeisin KHL-peli oli 24. tammikuuta. Miehen KHL-pahvi umpeutuu huhtikuun lopussa. Amurin GM Aleksandr Filippenkon mukaan Amurin ulkomaalaisista ainoastaan suomalaisvahti Juha Metsolalla ja tshekkihyökkääjä Tomas Zohornalla on sopimukset ensi kaudeksi. Kristian Kuusela siirtyi kesken kauden Tapparaan oltuaan myös Martemjanovin hampaissa.