Philadelphia Flyersin nuori puolustaja Shayne Gostisbehere on ajautunut todelliseen toisen kauden kiroukseen.

Flyersin päävalmentaja Dave Hakstol on laittanut viime kauden sensaatiopuolustajansa katsomaan otteluita katsomon puolelta jo kolmen ottelun ajan.

Gostisbehere teki viime kaudella pelaamassaan 64 ottelussa tehopisteet 17+29=46. Hänet valittiin ehdokkaaksi vuoden tulokas palkinnon saajaksi upeiden otteidensa johdosta.

23-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja on tehnyt tällä kaudella 48 otteluun tehopisteet 4+17=21, joten tahti on hiipunut todenteolla.

Gostisbehere ei kuitenkaan osoittele ketään sormilla, eikä syytä ketää heikosta kaudestaan tai katsomokomennuksestaan.

– Rankkaa on ollut, mutta mielestäni minulla on hyvä asenne tätä kohtaan. Jos sinulla katkera asenne tätä kohtaan, se ei auta ketää. Se ei auta mihinkään ja se ei auta mitenkää minua, kertoo Gostisbehere Yahoo Sportsille.

Gostisbehere haluaa ottaa kaiken irti ylimääräisestä huiliajastaan, jotta hän pääsee entistä ehompana takaisin kaukaloon.

– Minusta on tullut parempi salilla. Olen saanut enemmän jääharjoituksia. Olen työstänyt muutamia asioita. Se on jotain mitä et yleensä pääse tekemään kesken kauden. Onneksi minä pääsin. Minun pitää vain käyttää niitä nyt.