Poikansa Artturi Lehkosen tekemisiä tarkalla silmällä lauantain NHL-ottelussa Montreal Canadiens – Washington Capitals katsova Viasatin NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen hehkuttaa maalivahti Carey Pricen taitoja.

Lauantaina kohtaavat kaksi Kanadan maajoukkuevahtia, jotka ovat torjuntataidoiltaan samalla viivalla. Molemmat ovat maailman eliittiä ja pelaavat jälleen huippukautta. Mutta yksi asia erottaa Capitalsin Braden Holtbyn ja Canadiensin Carey Pricen.

– Holtby on hyvä mailalla, mutta Price on kiekonkäsittelyssä parempi kuin NHL:n keskivertopakki, Lehkonen täräyttää
Viasatsport.fin haastattelussa.

– Se on Montrealin isoja täsmäaseita. Hänen mailapelaamisensa on käsittämätöntä katsottavaa. Väitän, ettei koskaan synny
parempaa mailalla pelaavaa maalivahtia kuin Price, Lehkonen väittää.

Lehkosen poika Artturi (11+4) pelaa Montrealin paidassa vahvaa debyyttikautta. Lauantaina hän joutuu Tomas Plekanecin johtamassa kentässä pelaamaan todennäköisesti joko Nicklas Bäckströmin tai Jevgeni Kuznetzsovin johtamaa ketjua vastaan. Joko tai, edessä on Artturi Lehkoselle kiireinen ilta.

– Siinä on vaikeaa miettiä maalintekoa, koska liiallinen hyökkääminen voi kostautua ankarasti. Vaaditaan yksi paha
harhasyöttö vaikka Aleksandr Ovetshkinin lapaan ja se on morjens, Lehkonen tietää.

Viikonlopun NHL-studiot ja live-pelit ovat poikkeuksellisesti nähtävillä Viasat Urheilu -kanavalla, joka avataan ilmaiseksi kaikille pe klo 18 – ma klo 8 väliselle ajalle. Kanava on katsottavissa sekä antenni, kaapeli kuin IPTV -verkoissa. Lisätietoja www.viasat.fi/superviikonloppu.