Minnesota Wild siirtyi konferenssinsa kärkipaikalle – uskomaton tilasto 2000-luvun kovinta joukkuetta vastaan

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild haki sunnuntain kierroksella 3-2-vierasvoiton Chicago Blackhawksista.

Voitto nosti Wildin läntisen konferenssin piikkipaikalle. Joukkueella on nyt kasassa 61 yksi sarjapistettä ja eroa seuraavana olevaan Blackhawksiin on kaksi pistettä, chicagolaiset tosin ovat pelanneet neljä ottleua enemmän.

Otteluun liittyy myös mielenkiintoinen tilasto. Voitto oli Minnesotalle kahdeksas perättäinen Chicagosta, putki alkoi kaudella 2014-2015.

Päävalmentaja Bruce Boudreau oli pelin jälkeen luonnollisesti tyytyväinen.

– Tämän joukkueen voittaminen kahdeksan kertaa peräkkäin on jotain todella erityistä. En edes tiedä miten se tehdään. Olisinpa saanut sen tiedon muutama vuosi sitten, kommentoi Boudreau, joka hävisi keväällä 2015 Anaheim Ducksin kanssa läntisen konferenssin finaaleissa Blackhawksille, NHL.comille ottelun jälkeen.