Hymyt hyytyivät – Pittsburgh pilaili Aleksandr Ovetshkinin ja Sidney Crosbyn ilmeillä

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin hyökkääjä Wayne Simmonds valittiin NHL:n tähdistöviikonlopun arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Simmonds oli tähdistöpeleissä hyvässä vauhdissa. Hän iski kahteen otteluun tehot kolme osumaa ja vastasi finaaliottelun voittomaalista, kun Metropolitan kukisti Tyynenmeren joukkueen 4-3.

28-vuotiaasta Simmondsista tuli historian toinen tummaihoinen pelaaja, joka palkittiin All Stars -tapahtumassa MVP-palkinnolla. Ensimmäisenä kunnian sai Grant Fuhr vuonna 1986.

Metropolitanin joukkueen suurimmat tähdet olivat Sidney Crosby ja Aleksandr Ovetshkin. Yksi turnauksen puhutuimpia aiheita olikin se, että kuinka arkkivihollisina pidetyt pelaajat viettivät kosolti aikaa yhdessä naureskellen ja yhteiskuvia otellen.

Crosbyn seura Pittsburgh Penguins päätti pilailla Crosbyn ja Ovetshkinin kustannuksella Simmondsin MVP-valinnan suhteen. Kuva kertoo, että kaksikon hymyt hyytyivät ainakin hetkeksi.

– Kun kuulet Flyersin pelaajan nimitettävän arvokkaimmaksi pelaajaksi…, Penguins sanaili kuvatekstiksi.

Lausahduksella viitataan Simmondsin edustaman seuran Philadelphia Flyersin ja erityisesti Penguinsin väleihin. Pennsylvanialaisseuroilla on pitkät perinteet paikalliskamppailuissa.

Myös Ovetshkinin seura Washington Capitals pelaa samassa Metropolitan-divisioonassa yhdessä Flyersin ja Penguinsin kanssa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!