NHL:ssä peräti 16 voittoa putkeen napsinut Columbus Blue Jackets on parin päivän sisällä ollut hieman negatiivisempien merkkien keskellä.

Sen voittoputki katkesi Washington Capitalsia vastaan, joka oli parempi peräti 5-0.

New York Rangersia vastaan tämän yön kierroksella kaikki näytti hyvältä, kun toisen erän kolmannella minuutilla Lukas Sedlak vei Blue Jacketsin 4-1-johtoon.

Mutta ei.

Ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Rangers lähti kirimään ja kolmannessa erässä se tuli lopulta tasoihin, kun puolustaja Adam Glendening pamautti kaksi maalia.

Eikä tässä vielä kaikki.

Ajassa 59:43 Michael Grabnerin nopeus oli liikaa Blue Jacketsille.

Alkukaudella illasta toiseen maaleja paukuttanut itävaltalaishyökkääjä tuli, murtautui Blue Jacketsin puolustuksen läpi ja tinttasi Rangersin 5-4-voittoon.

Näin Blue Jackets ajautui tällä kaudella hyvin harvinaiseen tilanteeseen. Se ei ollut hävinnyt kahta ottelua putkeen sitten kauden alun ja kahden ensimmäisen pelin jälkeen.