Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä vetoaa seuraansa – Mikko Rantanen suojassa

© Kuva: Getty Images

Pahasti kyntävän Colorado Avalanchen tulevaisuus on ollut polttava puheenaihe pitkään. Seuran odotetaan tekevän pelaajasiirtoja, jotta tulevaisuudessa joukkue pärjäisi paremmin NHL:ssä.

Paine keskittyy erityisesti hyökkääjiin, joita seuralla riittää selvästi enemmän kuin puolustajia. Avalanchen odotetaankin hakevan muista seuroista profiilipuolustajia vaihdossa hyökkääjiin.

Yksi siirtohuhujen keskellä olevista hyökkääjistä on pitkään ollut ruotsalaishyökkääjä Gabriel Landeskog.

Joukkueen kapteeni ei ole todellakaan innoissaan huhuista ja vetoaakin nyt mediassa seuraansa, jotta hän saisi pysyä Coloradossa tulevaisuudessakin.

– Haluan olla Avalanche, pysyä Avalanchena ja pysyä Denverissä pitkään, erittäin pitkään, Landeskog sanoo Denver Postin haastattelussa.

Seuran toimitusjohtaja Joe Sakic sanoi viikko sitten, että joukkueesta pitää tehdä jatkossa nuorempi ja nopeampi. Häneltä kysyttiin, että kenestä pelaajista hän ei ole valmis luopumaan. Sakic mainitsi ainoastaan Nathan MacKinnonin, suomalaistähti Mikko Rantasen ja Tyson Jostin. Kaikki kolme ovat seuran ykkösvarauksia viime vuosilta.

Siirtohuhujen kohteena oleminen ei vaikuta Landeskogin mukaan hänen tekemiseensä.

– Pelaan silti samalla tavalla. Se tarkoittaa, että tuon energiaa, olen hyvä joukkuekaveri, teen kovasti töitä ja yritän olla joka päivä parempi. Siirtohuhuissa mukana oleminen on asia, johon en pysty vaikuttamaan.

Landeskogilla on menossa kolmas kausi hänen seitsemän vuoden ja 49 miljoonan dollarin sopimuksestaan.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!