Lukko kiinnitti tärkeät puolustajat kahden vuoden sopimuksilla

© Kuva: Juha Tamminen
Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Rauman Lukko on kiinnittänyt jatkosopimuksilla kahdeksi seuraavaksi kaudeksi puolustajat Rony Ahosen sekä Roni Seväsen kanssa.

Viime kaudella huippuvireessä ollut 29-vuotias Ahonen pääsi pelaamaan myös A-maajoukkueen mukana EHT-otteluissa. Tällä kaudella puolustaja on tehnyt 26 ottelussa tehot 1+2.

– Ahonen on pelaajatyyppinä sellainen yleispuolustaja, jolla on kova fyysinen preesens ja joka on erinomainen puolustaja molempiin suuntiin . Hän on erittäin vahva omassa päässä ja hänellä on avuja myös hyökkäyssuuntaan, joten hän pystyy pelaamaan myös ylivoimaa, Lukon pelaajakordinaattori Hannu Vanhatalo kertoi seuran tiedotteessa.

Roni Sevänen on puolestaan debytoinut tällä kaudella Lukon liigajoukkueessa ja pelannut 16 ottelua. 21-vuotiaalla puolustajalla on kaikki edellytykset nousta Lukossa kiekollisen puolustajan rooliin, sillä Mestiksessä hän on onnistunut takomaan hyviä tehopisteitä.

– Halusin jatkaa Lukossa ja seura halusi pitää minut, joten tämä oli kaikin puolin paras ratkaisu. Silloin aikanaan kun siirryin juniori-ikäisenä Lukkoon, niin tiesin, että täällä tehdään todella laadukasta työtä niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin, Sevänen sanoi.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!