Venäläistähti vastasi viltitykseen tyylikkäästi – sai valmentajalta hehkutusta

Colorado Avalanchen Mikhail Grigorenko käänsi vaikeat ajat voitoksi sunnuntain vastaisena yönä Vancouver Canuksia vastaan.

Buffalo Sabresin kesän 2012 ykköskierroksen varaus ei ole vielä NHL-urallaan päässyt todelliseen lentoon. Viime kaudeksi Coloradoon siirtynyt venäläishyökkääjä osoitti ennen tämän kauden alkua harjoituskaudella ottaneensa selviä kehitysaskeleita eteenpäin, mutta tehottomuus ajoi Grigorenkon sivuraiteille.

Peliaika tippui, minkä lisäksi hän joutui seuraamaan Coloradon edellisen ottelun katsomosta. Tilanne näytti jo epätoivoiselta Grigorenkon kannalta, mutta hän päätti korjata tilanteen päästessään jälleen Coloradon kokoonpanoon.

Grigorenko iski nimittäin kauden avausmaalinsa, minkä lisäksi hän oli lennossa läpi ottelun. Valmennus palkitsi asenteen yli 16 minuutin peliajalla. Nuori hyökkääjä vastasin valmennukselle teoillaan.

– Rakastan tuota hänen vastaustaan. Mielestäni se oli paras peli häneltä siirron jälkeen. Hän luisteli, pysyi kiekossa ja osoitti olevansa päättäväinen. Tätä tarvitsemme häneltä joka ilta, kehui Coloradon päävalmentaja Jared Bednar ottelun jälkeen.

Grigorenko oli luonnollisesti tyytväinen tilanteen kääntymiseen, vaikka Colorado hävisi ottelun rangaistuslaukausten jälkeen 3-2.

– Ehdottomasti tuntuu hyvältä tehdä maali. Valitettavasti emme voittaneet tänään, mutta siellä oli positiivisia asioita, joita saan mukaan tästä ottelusta, Grigorenko myhäili.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!