© Kuva: Juha Tamminen

Nyt se on varmaa: KalPan pääomistaja hyppää päävalmentajaksi ensi kaudella

Sami Kapanen, 43, on valittu KalPan päävalmentajaksi kahden vuoden sopimuksella jääkiekkokausille 2017-2018 ja 2018-2019. Sopimus sisältää lisäksi seuran option kaudesta 2019-2020.

– Samin valinta seuraavaksi päävalmentajaksi on vahvistettu yhtiön hallituksessa. Kyseinen nimitys on yksi osa tulevan kauden uudistuksia, joita työstämme nyt taustalla, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoi seuran nettisivuilla.

Kapanen on tällä hetkellä KalPan pääomistaja sekä apuvalmentaja. Leijonissa pitkän ja hienon uran pelaajana tehnyt Kapanen oli penkin takana ensimmäistä kertaa viime kaudella, kun hän valmensi KalPan A-juniorit SM-pronssille. KalPan nykyinen päävalmentaja Pekka Virta ei jatka Kuopiossa enää ensi kaudella.

– Olen erittäin otettu valinnasta ja innoissani tulevasta päävalmentajapestistäni, Kapanen kommentoi.

– Ensi kauteen on kuitenkin vielä pitkä aika ja tässä kaudessa on paljon työtä tehtävänä koko valmennustiiminä. Kuluva kausi on minulle vielä hyvää aikaa ottaa oppia kahden kokeneen valmentajan rinnalla. Me valmennustiiminä uskomme, että tämän kauden joukkueella on iso potentiaali hyvään tulokseen ja nyt haluamme keskittyä siihen täysillä, Kapanen jatkoi.

Lähde: KalPa

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!