NHL-seuran venäläispakki kokenut floppaamisen seuraukset – seuralla etsinnässä parikin vahvistusta

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Colorado Avalanche on etsimässä Sportsnetsin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan vahvistuksia takalinjoilleen.

Tuoreimmassa kolumnissa Friedman nosti asian esille.

– Eri joukkueilla on tällä hetkellä paremmin tiedossa se, mitä he tarvitsevat. Osalla toiveet ovat aivan selkeitä. Sekä Colorado että Detroit (Red Wings) etsivät kovan tason puolustajaa, jolla on iso merkitys suorittamiseen. Toki näitä ei ole mitenkään joka puulla tarjolla. Avalanchen kohdalla kyseessä on ehkä jopa enemmän kuin yhden, todennäköisesti jopa kahden eri pakin hankkiminen, Friedman kirjoitti.

Avalancheen on yhdistetty muun muassa Jacob Troubaa, joka oli syksyllä sivussa pelikentiltä, kun hän ei ollut saanut jatkosopimusta aikaiseksi Winnipeg Jetsin kanssa.

Huhut pyörivät sinänsä mielenkiintoisessa paikassa, sillä alkukaudella sen puolustuksessa on ollut ailahtelevuutta ilmoilla.

Varsinkin venäläispuolustaja Nikita Zadorov on ollut odotuksiin nähden selvästi nihkeämpi. Kesän 2013 NHL-draftissa vuorolla #16 huudetun Zadorovin harteille on jo kasattu hiljalleen kovia odotuksia ja hänen uskottiin ottavan harppauksia eteenpäin.

Näin ei ole käynyt. 17 ottelussa Zadoroville on merkattu vain tehot 0+2 ja tehotilastolukema on jo -6.

Viikonloppuna Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar heitti venäläispuolustajan terveenä katsomoon.

– Minulla oli hyvät keskustelut seurajohdon kanssa. Ei ole hauskaa istua katsomossa, mutta tämä on oppimisprosessi. Pitää vain unohtaa se ja tulla tuoreena takaisin. Ehkä henkisesti jotkut pelaajat menettävät itseluottamuksensa, kun joutuu tuollaisen äärelle. Tunnen ettei minun kohdalla niin käynyt, Zadorov sanoi Denver Postin mukaan.

Joukkueena Avalanche on aloittanut kauden hitaanlaisesti. 18 ottelusta se on kerännyt 18 pistettä ja tällä hetkellä se on pudotuspeliviivan alapuolella.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!