New York Islandersin maalivahtitilanne herättää kummastusta, sillä joukkue on roikottanut koko kauden kolmea veskaria joukkueen mukana.

Vahvasti kauppahuhuissa ollut Jaroslav Halak näyttää olevan joukkueen ykkösvahti tällä hetkellä, ja peliaikaa saa myös Thomas Greiss.

Samalla kaavalla Islanders toimi osan kautta jo viime vuonna, eikä Islandersilla näytä olevan vieläkään suunnitelmaa, mitä tehdä kolmosvahti J-F Beruben kanssa.

Berube on ollut koko kauden Islandersin NHL-joukkueen mukana, mutta ei ole saanut koko kaudella minuuttiakaan peliaikaa.

Berube pelasi viime kaudella viidessä AHL-ottelussa sekä kahdeksassa NHL-ottelussa mukaan lukien yksi pudotuspeliottelu.

Eli viime kauden alusta lähtien Berube on saanut jääaikaa yhteensä ainoastaan 12 virallisesa ottelussa, vaikka on ollut terveenä.

NHL.comiin kirjoittava Brian Compton on nyt twiitannut, että joukkueen päävalmentaja Jack Capuano aikoo keskustella Beruben peluuttamisesta manageri Garth Snow’n kanssa, joten kenties lupaava kanadalaisvahti pääsee tositoimiin piakkoin.

Berube varmasti himoitsee edes yhden ottelun pelaamista tällä hetkellä, mutta se ei silti ratkaise Islandersin kolmen maalivahdin ongelmaa.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä linkistä.

Brian Compton

@BComptonNHL
Capuano said he will chat with Snow about coming up with a game plan for Berube. Hopes to get him a start soon. #Isles