NHL-konkari äitynyt hyvään vireeseen uudessa seurassa – ”Hän tietää, kuinka pelata”

© Kuva: Getty Images

Dominic Mooren NHL-ura meinasi olla jo katkolla kesällä, kun 36-vuotiaan sentterin sopimus New York Rangersin kanssa päättyi, eikä sopivia tarjouksia näkynyt heinäkuussa.

Elokuun lopussa Boston Bruins kuitenkin tarjosi luotettavalle kahdensuunnan sentterille sopimusta, eikä ole katunut päätöstään.

Bostonissa Moore on päässyt jopa hyvään pistevireeseen, sillä 22 otteluun hän on tehnyt jo tehot 6+3=9. Koko viime kaudella Rangersissa hän sai aikaan pisteet 6+9=15.

– Se on paljon maaleja kaverille, joka pelaa pääosin neloskentässä ja tappaa jäähyjä, Boston luotsi Claude Julien kommentoi CSN:lle sentterinsä alkukauden maalivirettä.

– Hän on hyvin sitoutunut pelaaja, hän on veteraani. Hän tietää, kuinka pelata, ja juuri nyt asiat sujuvat hänellä hyvin.

Moore on Bruinsin sisäisessä maalipörssissä tällä hetkellä toisena.

– En usko, että olen ajatellut sitä ollenkaan. Yritän vain pelata peliäni ja auttaa joukkuetta, Moore totesi.

Bostonille Mooren kuusi maalia ovat tulleet tärkeään saumaan, kun ykköstähdistä etenkin Patrice Bergeronilla ja David Krejcillä on ollut vaikeuksia saada maaleja aikaiseksi.

– Meillä on ollut maalintekovaikeuksia viime aikoina, Moore myönsi.

– Jokainen maali on tärkeä missä tahansa ottelussa, ja meidän lähtökohtamme on hyvä puolustaminen. Mutta sitten hommassa on kyse maalintekopaikkojen luomisesta ja keinoista saada kiekko reppuun.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!