© Kuva: AK Bars

Yllättävä käänne kilahtaneen KHL-tappelijan sopimustilanteessa

Barys Astanan tiedotteen mukaan Damir Ryspajevin kanssa on tehty uusi diili uusilla ehdoilla.

Käänne on todella yllättävä, sillä Barys haluaa yhä pitää kiinni pelaajastaan, joka on saanut elinikäisen KHL-pelikiellon. Tuore sopimus mahdollistaa treenaamisen ja pelaamisen Barysin farmijoukkue Nomadissa, jossa Ryspajev on jo pelannut 14 mittelöä. Nomad pelaa Kazakstanin pääsarjassa, jonne Ryspajevin elinikäinen KHL-pelikielto ei yllä.

KHL:n verkkosivujen mukaan Ryspajev ja Barys purkivat KHL-sopimuksensa yhteisellä päätöksellä maanantaina (uutinen).

Astanassa pelannut Ryspajev kilahti täysin elokuisessa harjoitusottelussa Kunlunia vastaan. Ottelu keskeytettiin, kun Ryspajev alkoi silmittömästi hakkaamaan useita kiinalaisseuran pelaajia. KHL langetti Ryspajeville elinikäisen pelikiellon.

Tuore kontrahti tarkoittaa todennäköisesti sitä, että Barys tulee valittamaan Ryspajevin rangaistuksesta. Aikaisintaan se voi tapahtua puolen vuoden kuluttua pannan saamisesta.

» KHL:n lopputulokset ja tuoreimmat uutiset löydät erikoissivultamme!