© Kuva: Pekka Mäntylä

Tapparan joukkueenjohtaja alkukaudesta: ”Olemme tyytyväisiä”

Tapparan Liiga-urakka jatkuu lauantaina. Tamperelaiset matkaavat Helsinkiin, jossa joukkuetta isännoi liigan suurin ennakkosuosikki, odotuksiin nähden varsin maltillisesti kautensa avannut Helsingin IFK.

Tapparan joukkueenjohtajana ja maalivahtivalmentajana toimiva Petri Tuononen on tyytyväinen avauspelien kulkuun. Tappara koki perjantaina kauden avaustappionsa TPS:lle, mutta joukkue koreilee siitä huolimatta SM-liigan kärjessä.

– Kausi on käynnistynyt mainiosti, vaikka alussa tässä vielä ollaan. Olemme saaneet uudetkin pelaajat tällä hetkellä hyvin sisälle pelityyliimme ja pelaajat ovat esiintyneet hyvin, eli valmennuksessa olemme tyytyväisiä alkukauteen, Tuononen kertoo SuomiKiekko-sivustolle.

Tuononen nostaa esille varsinkin Veli-Matti Savinaisen, joka on aloittanut kautensa loistavasti. Mies on tällä hetkellä onnistunut viidesti maalinteossa ja pisteitä on kertynyt kaiken kaikkiaan kahdeksan. Kumpikin tilasto oikeuttaa miehelle jaetun kärkisijan pistepörssissä.

– Maalinteossa ollaan onnistuttu hyvin, ja erityisesti Savinaisen Veli-Matti, joka on aloittanut kautensa paremmin kuin viime vuonna.

HIFK-Tappara pelataan lauantaina 1.10. Helsingin Jäähallilla kello 17.

Oiva Lonka
Twitter @OivaLonka

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!