Suomalaisvahdin asema yhä heikko – KHL-seura hankki uuden ykköskassarin

© Kuva: Ilari Isotalo

Leijonien kanssa vuonna 2011 MM-kultaa juhlinut Niko Hovinen on yhä heikossa asemassa KHL-seurassaan Medvescakissa.

Vaikka Medvescak kauppasi ykkösvahtinsa Danny Taylorin Sibiriin, ei Hovisen asema parantunut yhtään. Kroaattiseuran luottamuksesta suomalaiseen kertoo se, että Medvescak tiedotti torstaina uudesta hankinnasta, joka on ykkösvahdin asemaan hankittu Michael Garnett.

Hovinen on torjunut ainoastaan viidessä Medvescakin pelissä tällä kaudella ja saldona on yksi voitto ja neljä tappiota.

Garnett pelasi Venäjällä jo ennen kuin KHL edes perustettiin kaudella 2007-08, jolloin hän torjui Neftehimikissä. KHL:ssä hän on pelannut yhteensä kahdeksan kautta – viimeksi Slovan Bratislavassa 2015-16.