Ruotsin liigan ex-tähdelle totaalinen nöyryytys KHL:ssä

© Kuva: Ilari Isotalo

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ruotsin liigassa viime kaudella säväyttänyt Mikael Johansson on kokenut totaalisen nöyryytyksen KHL:ssä.

Suurin odotuksin kauteen lähtenyt ruotsalaishyökkääjä on flopannut Lada Toljattissa ja tie on vienyt farmisarja VHL:ään siirtolistan kautta. Mies on viilettänyt jo Ladan farmiseura Dizel Penzassa VHL:ssä. Johanssonin KHL-tehoiksi on jäämässä 11 pelissä 1+3. Lada kaavaili ruotsalaisesta johtavaa pelaajaa, mutta Johanssonista ei siihen ollut.

On selvää, että Lada yrittää myydä floppipelaajansa tai vaihtoehtoisesti purkaa Johanssonin diilin. Johanssonin tasoinen pelaajakaan tuskin viihtyy kovin pitkää aikaa nöyryyttävällä keikallaan Venäjän kakkostasolla.

Johansson pelasi viime kaudella Färjestadissa ollen liigan valopilkkuja ja joukkueensa toiseksi paras pistemies teholukemilla 12+28 (51 peliä). Ruotsin maajoukkueessa hänet nähtiin Euro Hockey Tourilla 2013-14.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!