Edmonton Oilersin ja Buffalo Sabresin välisessä ottelussa nähtiin varsin erikoinen osuma toisessa erässä.

Aivan avauserän loppuhetkillä Milan Lucic oli tuonut Oilersin tasoihin kamppailussa ja toiseen erään lähdettiin tilanteesta 2-2.

Tilanne muuttui, kun Sabresin Ryan O’Reilly heitti kiekon päätyyn. Kiekko kuitenkin pomppi pahasti ja kimposi lopulta hölmistyneen Oilers-vahdin Cam Talbotin ohitse.

O’Reillyn illan toinen lähti keskialueelta asti.

Sitä joutui lähietäisyydeltä katselemaan myös Oilersin suomalaislupaus Jesse Puljujärvi, joka oli kaartamassa puolustusalueella hyökkäykseen lähtöä varten.

Tilanne näkyy alta:

Puljujärvi onnistui maalinteossa Oilersin avausottelussa Calgary Flamesia vastaan. Toisessa Flames-kamppailussa Puljujärvi jäi varsin pienelle vastuulle.

Sabresia vastaan häntä on kokeiltu jo eri ketjuissa, kun Oilersin päävalmentaja Todd McLellan on yrittänyt hieman herätellä Oilersia.