© Kuva: Pekka Mäntylä

HPK hankki isokokoisen puolustajan

HPK on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Richard Stehlíkin kanssa.

Sopimus sisältää kolmen viikon tryout-jakson. Stehlík on kokenut 32-vuotias puolustaja, joka on vuosia kuulunut Slovakian maajoukkuemiehistöön. Raamikas (195cm / 109kg) puolustaja on pelannut tällä kaudella Slovakiassa.

– Richard tuo paljon kokemusta meidän nuoreen puolustukseen ja pystyy vahvaan kiekolliseen peliin. Richard on myös erittäin vahva oman pään puolustustilanteissa, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

HPK tiedotti aiemmin tänään maalivahti Antti Karjalaisen siirtymisestä loppukaudeksi HPK:hon. Sekä Stehlík, että Karjalainen liittyvät joukkueeseen maanantaina.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!