© Kuva: Getty Images

Entinen NHL-pakki ryhtyi Uber-kuskiksi – tausta herätti heti hämmennystä

Urallaan lähemmäs 500 NHL-ottelua pelannut ja uransa muutama vuosi sitten lopettanut Mike Commodore päätti tempaista.

Piakkoin 37 vuotta täyttävä värikäs hahmo nimittäin päätti ryhtyä Uber-kuskiksi.

– Olen sinkku, minulla ei ole lapsia ja etsin vain jotain, mikä pitäisi minut pois kotoa ja pois baareista, Commodore sanoi TSN:n toimittajan Bob McKenzien haastattelussa.

– En tee oikein mitään muuta kuin pelaan golfia tai menen baariin, joten mietin, että tämä voisi olla ihan hyvä sosiaalinen juttu minulle.

Commorode järjesteli tarvittavat asiat kuntoon ja viime perjantaina hän ajeli ihmisiä ympäriinsä Cadillac Escaladellaan. Viiden tunnin aikana hän keräsi kasaan 94 dollaria ja päälle 5 dollarin verran tippiä.

NHL-urallaan Commodore tienasi yhteensä lähemmäs 20 miljoonaa dollaria, mistä syntyikin jo heti hauska tilanne.

– Yksi kaveri antoi minulle dollarin tipin. Sanoin hänelle: ”Hei kaveri, pidä se. Tarvitset sitä enemmän kuin minä.”

Eivätkä tarinat tähän loppuneet.

Yksi hauska tapaus tuli vastaan, kun Commodoren kyytiin hyppäsi seurue, misssä mukana ollut tyttö oli kotoisin Columbuksesta. Siellä Commodore pelasi NHL-urallaan useamman vuoden ajan.

– Kysyin heiltä, että mistä he ovat kotoisin ja vastaus oli ”Columbus”. Sanoin, että ”asuin Columbuksessa”. Sitten he kysyivät, että mitä tein ja sanoin, että pelasin jääkiekkoa. He kysyivät, että ”missä seurassa?” Sanoin, että ”Blue Jacketsissa”. He varmaan luulivat, että kusetan ja he kysyivät milloin, jolloin kerroin heille.

– He sanoivat, että ”no tiedätkö sitten Rick Nashin?” Sanoin, että ”kyllä, Rick on hyvä ystäväni”. He sanoivat, että ”no entä Jared Bollin?” Sanoin, että ”joo, tiedän Jaredin, voin luetella koko rosterin jos haluatte. Miksi ette vain etsi minua?”

Ja seurue etsi.

Yhdestä kyytiin hypänneestä porukasta löytyi tyttö, jonka setä on legendaarinen hyökkääjä Doug Weight.

– Sanoin, että en vain tiedä Dougieta, pelasin hänen kanssaan Carolinassa. He eivät heti uskoneet, mutta sanoin, että soittakaa hänelle, minkä tyttö teki, mutta hän ei vastannut. Uskoisin, että Islanders (missä Weight toimii seuran apuvalmentajana) pelasi samana iltana.

Niin kuin pelasikin.

– Se oli hauskaa. Nautin siitä. Oli mukava nähdä ihmisiä ja jutella heidän kanssaan vähän toisella tavalla.

Commodore on tullut tutuksi varsin hauskana kaverina muun muassa Twitterin puolella. Uber-tempaukset tuskin jäävät yhteen kertaan, vaan Commodore liputti itse toiminnan jatkumisen puolesta.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!