Kokeneesta tehopuolustajasta Lukon uusi kapteeni – ”Hieno johtava pelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen
Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Rauman Lukko on julkaissut ensi kauden kapteenistonsa.

C-kirjaimen rintaansa saa puolustaja Janne Niskala. Lukko-kasvatti Niskala on toiminut aiemmin sinikeltaisten varakapteenina, tosin viime kaudella hän tuurasi muutamaan otteeseen kapteenina toiminutta Ilkka Mikkolaa tämän loukkaantumisen aikana.

– On kunnia-asia toimia perinteikkään kasvattajaseuransa kapteenina. Muistan, kun itse aikanaan hyppäsin liigajoukkueen mukaan ja tuolloin kapteenina oli Erik Hämäläinen. Omaa tekemistä tämä ei muuta, eikä tämä omaan peliin vaikuta, mutta totta kai lähden näyttämään esimerkkiä oman tekemisen kautta ja toivon olevani hyvä esimerkki etenkin meidän nuorille pelaajillemme, Niskala kertoo Lukon tiedotteessa.

– Haluan, että meillä näkyy monessa asiassa raumalaisuus ja jos meillä on Janne Niskalan kaltainen hieno johtava pelaaja, joka on vielä kotoisin tästä kaupungista, on hän silloin erittäin luonteva valinta kapteeniksi, Lukon päävalmentaja Juha Vuori sanoo.

Alkavan kauden varakapteeneina toimivat viime sesongilla samaa työnkuvaa hoitaneet hyökkääjät Toni Koivisto ja Ville Vahalahti sekä uutena miehenä kapteenistoon liittyvä hyökkääjä Sami Lähteenmäki.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!