Peliittojen tuore testipelaaja nälkäisenä – lähti aikoinaan ovet paukkuen

Heinolasta maailmalle lähtenyt ja nyt kotikaupunkiinsa Peliittojen paitaan try-outilla palannut Tomi Inkinen odottaa elokuun harjoituspelejä innolla.

– Lähdin aikanaan kesken kauden Heinolasta vähän ovet paukkuen. Siinä oli nuoruuden angstia. Olin tyytymätön itseeni ja pelisuorituksiini. Olin silloin harjoitellut huonosti, enkä ollut riittävässä kunnossa, Inkinen myöntää Peliittojen verkkosivuilla.

Inkinen lopetti jääkiekon siihen paikkaan vain 27 pelatun Mestis-ottelun jälkeen.

– Lopetin siltä seisomalta ja lopetuspäätös kesti noin kuukauden kunnes Kari Tanninen ilmoitti, että Ruotsissa olisi puliukkosarjassa paikka auki. Siellä tuli onnistumisia ja pelaaminen alkoi taas maistua, Inkinen jatkaa.

Inkinen tiedostaa, että nyt 32-vuotiaana edessä on vielä viimeinen mahdollisuus laittaa kaikki likoon.

– Aina olen miettinyt, että Heinolassa olisi mukava joskus vielä päästä pelaamaan ja menestymään mukavassa roolissa pelaten. Olisi kiva nähdä saataisiinko Heinolaan vielä kunnon buumi päälle, jos menestystä tulisi.