NHL-seuran areenahuhut pyörivät voimakkaina – nyt ollaan viemässä ”takaisin juurille”

© Kuva: Getty Images

NHL-seura New York Islandersin osalta huhut ovat käyneet viime päivinä kuumina siitä, että se jättäisi mahdollisesti nopeallakin aikataululla nykyisen kotiareenansa Barclays Centerin.

Islanders siirtyi Barclays Centeriin viime kaudeksi, mutta siirtyminen ei ole ollut täysin onnistunut. Barclays Center on suunniteltu enemmän koripalloa varten ja esimerkiksi NHL-otteluissa areenalla on paljon näköesteisiä paikkoja.

Myös jään laatu on herättänyt paheksuntaa muun muassa Islandersin suunnalta.

Islandersia ollaan oltu viemässä pois Brooklynistä muun muassa Queensiin, mihin raporttien mukaan ollaan oltu jo suunnittelemassa jääkiekkoareenaa baseball-seura New York Metsin kotiareenan yhteyteen.

New York Newsdayn mukaan Islandersin omistajat olisivat käyneet keskusteluja New York Racing Associationin kanssa siitä, että se rakentaisi areenan Belmont Parkin läheisyyteen.

Belmont Park on huomattavasti lähempänä Nassau Coliseumia, mistä Islanders lähti Brooklyniin. Tällä liikkeellä Islanders palaisi lähemmäs juuriaan.

– NYRA käy läpi tällä hetkellä Islandersin tilannetta. Tämä on mahtava mahdollisuus sille, että Islanders tuodaan takaisin kotiin, Newsdayn lähde kirjoitti.

Areena-keskustelu on noussut akuutiksi, sillä Islandersin yleisömäärien keskiarvot olivat kovassa laskussa viime kaudella, kun seuran kotipaikka vaihtui.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?