Leijona-sentteri purki sopimuksensa – antoi Pietarissa vihiä uudesta suunnasta

© Kuva: Ilari Isotalo
KHL:ssä Traktor - Jokerit! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

PIETARI. Leijonien sentteri Tomi Sallinen nousi perjantaina seurajoukkueasioiden osalta otsikoihin, kun hänen ja Djurgårdenin tiet erkanevat.

Sallinen kertoi taustaa tälle Pietarissa Leijonien jääharjoitusten jälkeen.

– En ole jatkamassa siellä ensi kaudella. Katsotaan nyt sitten kisojen jälkeen. Silloin olen sopinut, että teen päätöksen minne menen. Mutta se on varmaa, että siellä en jatka, Sallinen vahvisti ja jatkoi:

– Mulla oli optio sieltä siirtyä ulkomaille. Aikaisemmin vähän jatkettiin sopimusta ja siinä oli optiota jatkosta. Nyt sovittiin, ettei käytetä sitä.

Mistä päin tarjouksia on tullut?

– Noo.. kyllä niitä on idästä tullut. Sen verran voin paljastaa, Sallinen hymähtää.

– Katsotaan minne mennään, mutta kyllä siellä on muutama jengi kiinnostunut.

Sallinen on pelannut SHL:ssä kaksi varsin tehokasta kautta. Ensin Leksandsissa 54 otteluun hän iski tehot 19+17=36. Tällä kaudella puolestaan 46 ottelussa Sallinen nakutti tehot 8+24=32.

Kisoissa Sallinen itse joutuu nyt tekemään tilaa nelosketjun keskellä, kun perjantaina kisapassiinsa leiman saanut Jani Lajunen hyppää Sallisen paikalle.

– Siinä tulee nyt vähän uutta verta mukaan. Mutta yritän pitää itseni kunnossa ja uskon, että sieltä se paikka vielä aukeaa. En mä ole mitenkään moksis tästä tilanteesta, Sallinen vakuutteli.

– Kyllä mä olen hoitanut oman roolini ja ihan positiivista palautetta on tullut.

Ilari Savonen, Pietari
Twitter: @ilarisavonen

KHL:ssä Traktor - Jokerit! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!