Minnesota Wildin omistaja Craig Leopold kertoi minnesotalaismedialle, että Wildin seurapomon Chuck Fletcherin asema on turvattu, vaikka Wild tippuisikin perjantain ja lauantain välisenä yönä pudotuspeleistä.

Wild pelaa Dallasia vastaan vieraskaukalossa selkä seinää vasten, sillä Stars johtaa ottelusarjaa 3-1.

Pioneer Pressin mukaan Fletcherille on annettu erityistä kritiikkiä Niklas Bäckströmille annetusta sopimuksesta, joka vaikeutti merkittävästi Wildin kokoonpanon kokoamista viime kaudella.

Bäckström tienasi kausien 2013-16 välillä viimeisessä Wild-sopimuksessaan 10,25 miljoonaa dollaria. Hän ehti pelata sopimuksen aikana Wild-paidassa ainoastaan 40 kertaa. Wild lopulta kauppasi siirtorajalla Bäckströmin Calgaryyn.

Kertoimet (Expekt)

Dallas Stars – Minnesota Wild, lauantaina 23.4. klo 4.30
1,78-4,05-3,85