Vaasan Sport on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen maalivahti Rasmus Rinteen kanssa. 25-vuotias Rinne siirtyy Sportiin Rauman Lukosta.

– Rinne on isokokoinen modernin ajan maalivahti, joka on osoittanut pystyvänsä pelaamaan tätä sarjaa hyvällä tasolla. Odotamme hänen haastavan Mika Järvisen peliaikakilpailussa, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Hyvinkään Jää-Ahmojen kasvatti pelasi kuluneella kaudella kahdeksan runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 90,8. Sitä ennen Rinne pelasi kaksi kautta Porin Ässissä. Kaudella 2013-14 hän torjui 34:ssä ottelussa torjuntaprosentilla 91,3 ja seuraavalla kaudella 28:ssa ottelussa torjuntaprosentilla 91,8.

– Hienoa tulla Sportiin. Tämä on loistava paikka tulla näyttämään mitä osaa ja kehittyä urheilijana sekä jääkiekkoilijana. Joukkue tulee varmasti olemaan kilpailukykyinen ja pelaamaan voitoista illasta toiseen, maalivahti kommentoi.

– Omia vahvuuksiani ovat pelinluku ja rauhallisuus. Kehitettävää pelaamisesta ja urheilijana elämisessä riittää aina ja olen varma, että Sportissa voin kehittyä paremmaksi maalivahdiksi, Rinne päättää.

Lähde: Sportin tiedote