Entinen Liiga-tähti luottaa yhä Kärppiin – ”Sarja ei missään nimessä ole vielä taputeltu”

© Kuva: Juha Tamminen

Kärpät ja Tappara kohtaavat tiistai-iltana ehkä jo hyvinkin ratkaisevassa välieräkamppailussa. Tappara johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 ja kolmas voitto tiistaina voisi siivittää tamperelaiset ratkaisevan tuntuiselle karkumatkalle.

Entisellä Kärppä-hyökkääjällä Hannes Hyvösellä riittää kuitenkin uskoa Kärppiin.

– Tämä sarja ei missään nimessä ole vielä taputeltu, vaikka Tappara johtaakin otteluvoitoin 2-0. Kärpillä on ollut ongelmia hyökkäyspelaamisensa kanssa ja tänään jäälle palaavat Mika Niemi, Kim Hirschovits ja Esa Pirnes. Kaikki kolme ovat kovia rutinoituneita pelimiehiä, joiden huippupanosta oululaiset tarvitsevat, Hyvönen sanoo blogissaan.

Hyvösen mukaan tiistai-illan peliin Tapparan ei tarvitse muuttaa mitään, vaan avainkysymys on se pystyykö Kärpät esittämään parempaa peliä kuin aikaisemmissa peleissä.

Ottelu alkaa kello 18.30.