Pudotuspelit ovat parasta aikaa jääkiekkoilijalle.

HPK:ssa, HIFK:ssa, KalPassa ja Bluesissa pelannut Toni Mäkiaho kertoo kokemuksistaan huippukiekosta. Laatikkoon hypätään, vaikka paikkoja särkisi.

– Silloin on kaikki valmiina laittaa itsensä täysillä likoon. Siellä pelataan niin kauan kuin paikat on kunnossa. Ja vaikka olisi joku paikka paskana, niin luonteella mennään vaan ja laitetaan itsemme likoon, Mäkiaho kertoo Brotherpuckers-videoshow’ssa.

Pitääkö pronssista pelata?

– Ei mun mielestä ainakaan ja mä oon ottanu siihen aikanaan kovatkin aseet käyttöön, kun mä en oo niitä suostunu pelaamaan. Onhan se aika käsittämätöntä, ettei niitä pelata missään muualla kuin Suomessa ja arvokisoissa. Mä tiedän ihan faktana tämän, ettei kukaan pelaaja halua sitä pelata. Se on fakta, laukoo puolestaan koko kiekkokansan tuntema Jere Karalahti.

Ohjelmassa pääsee ääneen myös Hannes Hyvönen.