Jere Karalahti valottaa tulevaisuuttaan blogissaan.

Karalahden suuntana saattaa olla Suomi, mutta Ruotsissakaan jatko ei ole poissuljettu.

– Tässä mun duunissa pitää miettiä myös ensi kauden askeleita. Voi hyvin olla, että palaan takaisin Suomeen ja silloin suuntana on TPS tai Jukurit. Luit oikein. Mun rakas kasvattajaseura HIFK sanoi ei ensi kaudesta. Ihan mielenkiintoista, sanoi Karalahti blogissaan.

– Vuonna 2010 HIFK ilmoitti mulle, että kaikki vanhat hommat on vielä liian lähellä ja siksi mun paluu Nordikselle ei käy. Silloin menin Bluesiin ja se olikin kaikin puolin hieno kausi. Vuonna 2013 mut olis otetttu takaisin parin Minskin kauden jälkeen, mutta valitsin kuitenkin Jokerit. Tänä keväänä kävi selväksi, että en pääse lopettamaan uraani sinne mistä kaikki alkoi. Olis ollut hienoa.

– On myös täysin mahdollista, että jatkan uraani täällä Ruotsissa ja silloin seurani on HV71 tai Tukholman perinteikäs AIK, jos ne nousee pääsarjaan. Ja on tässä kyselyitä myös Saksasta ja Tsekistä, joten vaihtoehtoja riittää. Valinnat syntyvät tässä lähipäivinä.