Iso luuta lakaisee KHL-seurassa – suomalaisfloppi lähtijöiden listalla

© Kuva: AK Bars

Sportfaktin mukaan iso luuta lakaisee KHL-seura Ak Barsin kokoonpanoa.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Salavat Julajev Ufalle otteluvoitoin 3-4 hävinnyt Bars aloittaa puhdistuksensa maalivahti Jussi Rynnäksestä.

Suomalaiskassari floppasi totaalisesti tällä kaudella, sillä joukkueen ykkösveskariksi hankittu Rynnäs ei mahtunut kertaakaan pelaavaan kokoonpanoon pudotuspeleissä. Viimeksi Rynnäs torjui Kazanin maalilla 25. joulukuuta. Rynnäksen sopimus päättyy 30. huhtikuuta 2016. On päivänselvää, että sitä ei jatketa.

Kazanilaisseura ravistelee kunnolla ulkomaalaisosastoaan. Sportfakt jatkaa, että ruotsalaishyökkääjä Oscar Möller saa myös pakata matkalaukkunsa. Möller hyytyi täysin pudotuspeleissä ja hävisi kuvasta. Myös Möllerin maanmies Mattias Sjögren on pelaaja, josta Kazan haluaa päästä eroon. Hänen diilinsä kattaa vielä ensi kauden.

Muista Ak Barsin ulkomaalaisista Justin Azevedo jatkanee seurassa, uumoilee venäläisaviisi. Kaksinkertainen venäläismaailmanmestari Konstantin Kornejev ei mahtunut pelaamaan tärkeimmissä peleissä, joten hänkin on seurajohdon tulilinjalla.