Hannes Hyvönen uskoo edelleen SaiPaan: ”Ei ollut ihan niin huono kuin maalilukemat näyttävät”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan puolivälierät lähtivät eilen ryminällä käyntiin, eikä yllätyksiltäkään vältytty.

Kolminkertainen Suomen mestari Hannes Hyvönen iskee kuitenkin jäitä hattuun ja muistuttaa, että vasta tämän illan otteluiden jälkeen nähdään otteluparien todellinen suunta.

Pelicans – HIFK (2)

– Pelicansin eilinen esitys oli itselleni pettymys. Pelin voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä ja tuntui, että HIFK pystyi puolivaloillakin pitämään pelin hanskassaan. Kotijoukkueen on pakko keksiä jotain ja nopeasti, sillä muuten tämä sarja menee Stadiin suoraan 4-0. Illan peli näyttää lopullisen suunnan koko ottelusarjaan. En usko, että lahtelaisilla riittää tänäänkään. Pistetään HIFK:lle vierasvoitto, sanoo Brotherpuckers-tiimiin kuuluva Hannes Hyvönen.

TPS – Kärpät (X)

– Turkulaisilta upea vierasesitys eilen isoa ennakkosuosikkia vastaan. Voin kuvitella, että tänään on kotihallissa kerrankin yleisöä, mutta odotettavissa on hankala matsi. Kärpät on luisteluvoimaisempi joukkue ja saa nähdäkseni selkeän edun, jos vain mentaalipuoli on eilisen tappion jälkeen kunnossa. Uskon kuitenkin TPS:n hurmoksen siivittävän ottelun jatkoerään, eli laitan tähän ristin.

Lukko – Tappara (X)

– Eiliset Tapparan voittolukemat 3-0 eivät kerro koko totuutta ottelusta. Myös raumalaisilla oli paikkoja, mutta viimeistely oli surkeaa. Tässä sarjassa on vastakkain kaksi kovaa maalivahtia, Lukon Zapolski ja Tapparan Karhunen, joten ylivoiman pitää toimia ja maalipaikoissa ei saa jäätyä. Tuskin tänäänkään mitään maali-iloittelua nähdään. Tasaisissa merkeissä jatkuu, laitan tähänkin ristin.

SaiPa – Jyp (1)

– Kotijoukkue JYP tappoi eilisen ottelun erinomaisen avauserän (3-0) jälkeen. Vähän samat sanat kuin edellisestä sarjastakin, Saipa ei ollut ihan niin huono kuin maalilukemat näyttävät. Kotiyleisön tuki ja uusi lähtö takaavat sen, että illan matsista tulee myös maalilukemien valossa tasaisempi. Uskon, että Saipa on saanut nollattua eilisen tappion ja iskee ottelusarjan tasoihin ottamalla kotivoiton.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.